Main Menu

Bëhuni më të mençur përmes internetit: Kanalet në ‘YouTube’ që jua zgjerojnë njohuritë e përgjithshme

Fatkeqësisht, koha është e kufizuar.

Rrjetet sociale dhe Netflix-i shumë lehtë mund të na marrin nga dita jonë shumë orë të vlefshme.

Kështu që, përse këto orë mos t’i përdorim më mirë në YouTube?

Në vend se ta shfrytëzoni platformën për të dëgjuar muzikë, video virale dhe skena qesharake, YouTube-n mund ta shfrytëzoni për të mësuar shumë gjëja të reja dhe për t’u bërë të mençur.

Më poshtë i keni disa prej kanaleve më të preferuara në YouTube:

Vsauce – Kanal që ofron përgjigje të mahnitshme për pyetjet rreth botës sonë

In a Nutshell – Animacione që e bëjnë mësimin atraktiv

C. G. P. Grey – Shpjegime argëtuese të politikës, gjeografisë dhe kulturës

HowStuffWorks – Doza juaj ditore e kureshtjes që e shpjegon botën

AsapSCIENCE – Doza javore të videove argëtuese dhe intrige të skenës

MinutePhysics – Shpjegime të thjeshta të fizikës dhe shkencave tjera.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share