Main Menu

Ndërroi jetë mësimdhënësja Erneza Mustafai, anulohet manifestimi për 28 Nëntorin në Shkollën Bashkimi në Gostivar

Sot, pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë mësimdhënësja e Biologjisë, Erneza Mustafai, e punësuar në Shkollën Fillore Bashkimi në Gostivar.

Mustafai lindi në vitin 1965 në qytetin e Dibrës.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet sot me namazin e Iqindisë në varrezat e reja të qytetit.

Pas lajmit mortor, nga drejtoria e Shkollës Bashkimi njoftuan që manifestimi i paraparë për sot në ora 14 me rastin e festës së flamurit kombëtar anulohet për ditën e premte në orë të njëjtë .

Nga drejtoria dhe kolektivi i shkollës shprehën ngushëllime për familjen Mustafai. Flaka

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share