Main Menu

Këngëtarja e njohur kosovare arrestohet dhe dërgohet në spital psikiatrik

Nata e kaluar duket të ketë qënë makth për këngëtaren Baby G.

Sipas IndeksOnline, këngëtarja nga Kukësi është kapur me lëndë narkotike prej Policisë së Kosovës.

Duket se vikendi ishte shumë i skajshëm për këngëtaren e cila ishte në gjendje shumë të rëndë.

Baby G u gjet prej policisë pasi kishte përzier shumë lloje drogash dhe në masë të madhe.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share