Main Menu

Çipsat të rrezikshëm për shëndetin tuaj

Çipsat janë të lirë, të shijshëm dhe lehtë për t’u gjetur, por nëse merrni sasi të madhe nuk mund të jetë e pëlqyeshme për organizmin tuaj.

Nëse konsumoni një pjesë të vogël dhe në përditshmëri ushqeheni shëndetshëm nuk do të shkaktojë dëm, por rreziqet rriten kur i konsumoni ato në baza ditore ose rregullisht, njofton Klan Kosova.

Në këtë artikull po tregojmë të këqijat që sjellin çipsat në organizmin tuaj:

Shtimi i peshës

Vlerat ushqyese janë të pakta

Rrit presionin e gjakut

Rrit kolesterolin

Një alternativë më e shëndetshme është konsumimi i patateve të gatuar në mënyra të tjera.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share