Main Menu

Policia e Malit të Zi tregon detaje tjera nga arratisja e Gruevskit

Policia e Malit të Zi tregon detaje tjera nga arratisja e Gruevskit

Ministria e Punëve të Brendshme e Malit të Zi përmes një komunikate për media vërtetoi se Gruevski më 11 nëntor ka hyrë në Mal të Zi dhe të njëjtën ditë e ka lëshuar vendin, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Për shkak të interesimit të mediave për ish-kryeministrin e Maqedonisë, Nikolla Gruevski, dhe në interes të informimit të saktë, kumtojmë se Gruevski ka hyrë në Mal të Zi më 11 nëntor. Ai të njëjtën ditë e ka lëshuar vendin ndërsa policia jonë në këtë rastë i ka respektuar të gjitha procedurat ligjore.

Policia malazeze nuk ka dhënë detaje se ka cili vendkalim kufitarë ka hyrë ish-kryeministri i Maqedonisë. (INA)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share