Main Menu

Edhe disa yje të Hollywood i humbën shtëpitë e tyre gjatë zjarrit në Kaliforni

Miley Cyrus, Nil Young dhe Gerard Butler, janë ndër ata që kanë qenë viktima të zjarrit të madh në Kaliforni.

Ata e kanë bërë të ditur lajmin përmes profileve të tyre në Twitter.

“Jam kthyer në shtëpinë time në Malibu pas evakuimit. Një kohë e trishtueshme në Kaliforni . Jam I inspiruar si asnjëherë deri tani nga kurajo-ja, shpirti dhe flijimi i zjarrëfikësve.Ju falëmnderit @LAFD. Nëse mundeni,përkrahni këto burra e gra trima ,ja ku e keni linkun” ka shkruar Gerard Bitler në Twitter.

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LAFD. If you can, support these brave men and women at https://t.co/ei7c7F7cZx. pic.twitter.com/AcBcLtKmDU

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share