Main Menu

Fifi nderohet me çmimin special

Për arritjet dhe kontributin e saj në muzikë këngëtarja Filloreta Raçi, është nderuar me një çmim nga Komuna e Prishtinës.

Në kuadët të 555 vjetorit të heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu, Komuna e Prishtinës ndau disa çmime mirënjohjeje dhe një prej tyre ju dha këngëtares së njohur.

Përmes një fotoje të shpërndarë në rrjetin social Instagram Fifi shkruan.

“Për kontributin shumëvjeçar në ngritjen e urave të bashkëpunimit dhe forcimin e lidhjeve mes Kosovës e Shqipërisë në aspektin, arsimor, kulturor, artistik, social, edukativ dhe shkëmbimin e përvojave në krijimin e lidhjeve të qëndrueshme”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share