Main Menu

Gazetarët e presin para burgut, Gruevski ende nuk është paraqitur

Shumë gazetarë dhe kameramanë tashmë janë të pranishëm para portës së burgut të Shutkës dhe presin ardhjen e Nikolla Gruevskit për të shërbyer dy vjet burg, por ai ende nuk është paraqitur për ta vuajtur këtë dënim, njofton “Zhurnal”.

Pasi Këshilli Penal sot refuzoi ankesën nga mbrojtësit e ish-kryeministrit, të gjitha mundësitë për shtyrjen e vuajtjes së dënimit janë shteruar.

Gruevski u dënua me dy vjet burg në rastin e “Tanku”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share