Main Menu

Miu i tregon maces se kush është ‘boss’

Një takim i pazakontë midis një mace dhe një miu u kap në film në Esch-sur-Alzette të Luksemburgut.

Filloi normalisht, me një mace që po përpiqej të kapte një mi.

Papritmas, miu e fitoi epërsinë dhe filloi ta ndiqte macën nëpër qytet.

Për më shumë ndiqeni videon.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share