Main Menu

Milani mund të dënohet nga UEFA përsëri?

Milani mund të dënohet nga UEFA me 20 milionë euro për shkak se i ka shkelur rregullat e Financial Fair Play (FFP) për transferime.

Kuqezinjtë ishin dënuar me mospjesëmarrje në Evropa Ligë, mirëpo e fituan procesin gjyqësor gjatë verës.

Dënimi për Milanin do të jetë me para, dhe dënimi pritet të jetë 20 milionë euro, po ashtu edhe dënimi për të mos i regjistruar lojtarët e rinj në listën e Evropa Ligës gjatë janarit.

Kjo do t’ia pa mundësonte Lucas Paquetas që të luante me Milanin në Evropa Ligë, i cili pritet të vijë në janar nga klubi brazilian Flamengo.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share