Main Menu

Sulm në Kaliforni, ka të plagosur

Një person i armatosur ka hapur zjarr në një lokal në Thousand Oaks  të Kalifornisë.

Raportet fillestare tregojnë se personi në fjalë ka gjuajtur me armë gjysmë automatike rreth orës 11:20, shkruan ‘Sky news”

Shumë njerëz janë plagosur në Borderline Bar dhe Grill, por ende nuk është e qartë nëse ka vdekje.

Dëshmitarët për mediat lokale thanë se rreth 30 të shtëna janë dëgjuar.

I dyshuari është përshkruar si një njeri i moshës 20 vjeçare, nga Lindja e Mesme, i veshur në të zeza dhe me mjekër.

Image
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share