Main Menu

As Neymar dhe as Mbappe nuk bëjnë punë, INTERI ndal Barcelonën në Champions League

Mbyllet mbrëmja e Champions League. Interi ndal Barcelonën në “San Siro”, kurse Napoli ndal PSG-në në “San Paolo”. Përsa i përket takimeve të tjera, Tottenham ka kthyer rezultatin ndaj PSV-së, kurse Atletico Madrid ka fituar ndaj Borussia Dortmund në shtëpi.

Atletico Madrid – Dortmund 2 – 0

Porto – Lokomotiv 3 – 1

Inter – Barcelona 1 – 1

Napoli – PSG 1 – 1

Schalke – Galatasaray 2 – 0

Tottenham – PSV 2 – 1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share