Main Menu

Kuvendi i Maqedonisë sot vendos rreth mandatit të Gruevskit

Sot do të dihet nëse Kuvendi i Maqedonisë do t’ia marrë mandatin ish-kryeministrit të Maqedonisë, tani deputetit Nikolla Gruevski.

Gjykata Penale muaj më parë shpalli fajtor për rastin “Tanku” ish kryeministrin maqedonas Nikolla Gruevski, të cilit iu shqyrtua dënimi pre 2 vite heqje lirie dhe ndihmësministrit Gjoko Popovski me 6 vite e 6 muaj burgim.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share