Main Menu

Ka një arsye pse kurrë nuk duhet të martoheni në moshë të re

Një martesë në moshë të re ka gjasa të përfundojë në divorc! Kështu të paktën thuhet në studimin e publikuar tek revista “Time”.
Vajzat që martohen pas moshës 26-vjeçare janë më të predispozuara të kenë një martesë jetëgjatë krahasuar me ato që martohen më herët.

Sipas të dhënave, numri më i madh i divorceve është mes femrave të cilat janë martuar në moshën 15-20 vjeç. Martesat e hershme njihen nga sociologët si ‘martesat e fillimit’ dhe zakonisht zgjasin deri në 10 vjet.

Ndonëse nuk ka receta në çështje të tilla, nga studimet e mëparshme thuhet se që një martesë të jetë e shëndetshme duhet të nis nga partnerët e moshës 28-32 vjeç.

Shkaku i parë që të tilla martesa përfundojnë në divorc nuk është tradhtia siç mund ta mendoni të gjithë, por mungesa e komunikimit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share