Main Menu

Edhe impiçmenti për Ivanovin pjesë e pakos për ndryshimet Kushtetuese

Burime brenda tetë deputetët të opozitës që votuan pro ndryshimeve kushtetuese theksojnë se pjesë e pakos për ndryshimet kushtetuese është dhe impiçmendi në lidhje me votëbesimin për presidentin Ivanov i cili të shkarkohet nga detyra me 2/3 e deputetëve.

Opinion tashmë është bërë gati për një skenar të tillë pas hetimeve për thyerje të kushtetutës nga ana e Ivanovit që do të ishte mbuluar me një paralajmërim anonym.

Tashmë ishte vetëm një test që të matet pulsi i opinionit për shkarkimin e presidentit që sipas kushtetutës nuk mund të bëhet lëndë për hetim dhe mund të shkarkohet vetëm me 2/3 e votave të deputetëve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share