Main Menu

Këngëtarët që pas dueteve më nuk flasin me njëri-tjetrin

Artistët tanë preferojnë shumë edhe duetet, krahas këngëve solo.

Në një storie të realizuar nga emisioni “Mirage”, mund të kuptoni se kush janë artistët që dikur kanë bashkëpunuar, ndërsa sot nuk flasin me njëri-tjetrin.

Përveç kësaj, në këtë storie ju mund të mësoni edhe për arsyet se përse këta artistë nuk kanë më raporte me njëri-tjetrin.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm dhe mësoni se kush janë këta artist që dikur kishin duete , ndërsa sot nuk flasin me njëri-tjetrin.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share