Main Menu

“Open Air Cinema” sot do të shfaqet në Gostivar

Ekipi i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Tetovë “Oda”, në kuadër të javës së kulturës së Gostivarit, sot, më datë 27 tetor, me fillim prej ora 19:00, do ta realizojë aktivitetin kulturor “Open Air Cinema” (kinema në qiell të hapur).

Siç njoftojnë organizatorët, filmat do të jenë të kategorisë “Sine Panorama”, dhe do të shfaqen përballë Qendrës Kulturore në Gostivar.

Ajo që është më e veçanta, se artdashësit do t’i ndjekin filmat nga veturat e tyre.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share