Main Menu

Shfaqe e filmit dokumentar KOBRA

Në kinosallën e Institutit Nacional-Qendra për kulturë “ASNOM” në Gostivar,të dielën me 4 nëntor,me fillim prej orës 19:00,do të shfaqet filmi dokumentar në gjuhën shqipe “KOBRA” në regji të Igor Ivanov.

Ky film dokumentar i dedikohet legjendës së sportit të mundjes Shaban Tërstena -ku përshkruhet historia prekse e legjendës të artit luftarak ,sportistit të vetëm nga Maqedonia, që fitoi medaljen e artë olimpike,e ku për arsye të panjohura,suksesi i tij kurrë nuk është njohur nga autoritetet politike dhe shoqeria.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share