Main Menu

Përfitimet shëndetësore nga vezët e ziera

Veza përmban një sasi të madhe të substancave ushqyese themelore për shëndetin tonë. E bardha dhe e verdha e vezës përmbajnë sasi të madhe proteinash.

Ju sjellim disa të mira për organizimin tuaj nga konsumimi i vezëve të ziera:

Përmirëson përqendrimin,

Nëse fëmijët fillojnë ta konsumojnë atë, mësimi i tyre mund të përmirësohet.

Veza është e mbushur me 14 ushqyes themelorë, 5 gramë yndyrë dhe 70 kalori.

Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë.

Veza i jep energji trurit dhe mbron sytë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share