Main Menu

Dje dhe sot me muzikë, “Java kulturore në Gostivar” nesër sjellë ekspozitë

Duke filluar nga dje, deri më 13 tetor, në Gostivar do të mbahet “Java Kulturore në Gostivar”.

Sot në kuadër të manifestimit katërditor të organizuar nga Shoqata për Kulturë “Othello”, në Qendrën për Kulturë të Gostivarit është paraqitur Da Lee me grupin, kurse dje për artadashësit është përkujdesur artistja Saranda Imeri dhe grupi As Band.

“Java kulturore në Gostivar”, nesër, e premte, me fillim prej ora 20:00 do të sjellë ekspozitë ndërkombëtare të organizuar nga SHAK “Silindart”.

Manifestimi do të përmbyllet të shtunën, më 13 tetor, me fillim prej ora 20:00 me koncert të lirikës popullore shqiptare Besarta Murtezani dhe Shkëlzen Baftjari.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share