Main Menu

Uragani “Michael” shkatërron Floridën

Uragani Michael – stuhi e kategorisë katër, me erëra deri në 250 kilometra në orë – zbarkoi në rajonin Penhendëll të Floridës, në Shtetet e Bashkuara.

Qindra-mijëra njerëz janë urdhëruar të evakuohen, por shumë nuk kanë ikur.

Së paku 13 njerëz kanë vdekur në Amerikën Qendrore gjatë fundjavës, si rezultat i shirave të furishëm dhe përmbytjeve, përcjell rel.

Stuhia pritet të lëvizë shpejt drejt Bregut Lindor të SHBA-së, duke shkaktuar shira në rajone që tashmë janë goditur rëndë nga uragani Florence, muajin e kaluar.

A damaged home is seen after hurricane Michael passed through Panama City, Florida

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share