Main Menu

Ndahet nga jeta gazetari i njohur tetovar, Muharrem Idrizi

Sot papritmas u nda nga jeta, në moshën 73 vjeçare, Muharrem Idrizi, njëri nga kuadrot më të shquara të Radio Televizionit të Prishtinës.

Ai nisi punën e tij në TVP, që në hapjen e këtij mediumi dhe punoi në redaksinë e programit arsimor-shkollor deri në mbylljen e TVP-së, në vitin 1990.

Ai gjithashtu ka punuar një kohë të gjatë edhe në Tv ART Tetovë dhe së fundmi punoi edhe në komunën e Tetovës.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share