Main Menu

Në dy raste të ndara në Tetovë dhe Gostivar gjendet kokain te katër persona

Në dy raste të ndara në Tetovë dhe në Gostivar është gjetur kokain nga ana e zyrtarëve policor te katër persona.

Pas dokumentimit të tërësishëm të rasteve, kundër personave do të ngritet padi adekuate penale.

Në rastin e parë, kokaina është gjetur mbrëmë rreth një orë pas mesnatës tek 48 vjeçari J.S. dhe 34 vjeçari V.T. nga Tetova, përderisa një ditë paraprakisht rreth orës 22 në Gostivar janë burgosur A.M.(37) nga Shkupi dhe A.J.(46) nga Gostivari pasi që tek to është gjetur kokain.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share