Main Menu

Rama: Më 1 janar mbyllen lojërat e fatit

Asnjëherë më shumë se sot nuk kam ndjerë ngazëllim nga një vendim qeverie.

Dëbimi nga qytetet i kazinove dhe pikave të basteve, mbyllja e bixhozit online dhe ndalimi i reklamave, janë veprime me përmasat e një çlirimi për shoqërinë.

Bizenese parazite dhe kriminale(edhe pse të ligjshme) ngrihen mbi zhvatjen dhe mashtrimin, me pasoja dramatike për shoqërinë.

Rrjetet sociale dhe media online janë të mbushura me reklama bastesh, që të përplasen fytyrës sa herë të tentosh të lexosh diçka.

Jam tërë shpresë të shikoj vërtet qepenat e këtyre vatrave të krimit të mos hapen më.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share