Main Menu

Privohet nga liria 34 vjeçari nga Debreshi

Më datë 04.10.2018 rreth orës 01:00, në rrugën ,,Ilindenska,, në Gostivar, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë- Stacioni policorë Gostivar, kanë privuar nga liria personin N.I. 34 vjeç nga fshati Debresh.

I njëjti rrethë orës 23:00, ka tentuar të kryejë vjedhje të rëndë në një objekt tregtarë në Gostivar, në rrugën ,,Goce Dellçev,, por e ka vërejtuar pronari i objektit, dhe menjëherë ka filluar të ikë. Pronari i objektit ka vrapuar pas tij dhe e ka kapur, por më pasë e ka lëshuar, sepse i njëjti e ka kërcënuar se do ta sulmoj fizikisht.

Personi N.I. 34-vjeç, është mbajtur në Stacion policorë Gostivar, dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share