Main Menu

Mashtrohet Gostivarasi 60 vjeç

Më datë 02.10.2018 reth orës 09:30, 60-vjeçari G.Q. ka denoncuar se në rrugën ,,Ilindenska,, në Gostivar, së pari ka takuar një person të panjohur, ku më pasë i është afruar edhe një tjetër person, gjoja se shtetas i huaj, dhe i kanë kërkuar të holla për operacion që duhet të kryer gruaja e tij.

Personi G.Q. nga Gostivari i ka dhënë 13 mijë denarë, dhe 50 euaro, kurse i panjohuri që është prezantuar si shtetas i huaj, i ka premtuar dhuratë prej 500 euro, sa ti ngrej të hollat nga banka, dhe si garancë se do të kthehen me personin tjetër, e ka lënë një ,,Orë prej diamati,,.

Pasi që dy personat janë larguar dhe nuk janë kthyer më, personi G.Q. ka kuptuar se e kanë mashtruar.

Meren të gjitha masat, dhe aktivitetet për gjetjen dhe identifikimin e mashtruesve.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share