Main Menu

Vidhet kisha në Novo Sellë

Gjatë natës mes 01 dhe 02.10.2018, deri tani persona të panjohur, kanë kryer vjedhje të rëndë, në kishën ,,Shën Jovani,, në fshatin Novo Sellë të Gostivarit.

Me forcë e kanë hapur derën hyrëse të kishës, dhe nga pjesa e sipërme e tavolinës për qirinjë, kanë marur 300 denarë, të apoenave prej 10, 50, dhe 100 denarë, ndërsa nga ikonat kanë marur 1000 denarë, duke shkaktuar dëme materijale me vlerë prej 5000 denarë.

Janë kryer hetimet, dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit, dhe identifikimin e kryerësve të vjedhjes.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share