Main Menu

Vetëplagoset 62 vjeçari nga Debreshi duke pastruar armën

Në fshatin Debresh, në orët e pasditës, dje, 62 vjeçari G.B është lënduar në dorë duke pastruar revolen e tij pa leje.

Sipas informatave të MPB-së, ai nuk e ka vërejtur se në armë ka dhe një plumb, kështu që ka shkrepur dhe është lënduar në pëllëmbën e dorës së majtë.

62 vjeçarit i është ofruar ndihma mjekësore në Qendrën Mjekësore në Gostivar, ndërsa policia po punon për zbardhje të plotë të rastit

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share