Main Menu

42-vjeçari H.M. ka qenë i sulmuar nga një grup qenë endacakë.

Më datë 24.09.2019 rrethë orës 07 e 40 minuta, në fshatin negotinë të Gostivarit, 42-vjeçari H.M. ka qenë i sulmuar nga një grup qenë endacakë.
Ku në moment për tju shmangur sulmit të qenve, është rëzuar në anën e majtë dhe ka amrur lëndime të rënda trupore ( Thyerje të krahut ).
Me veturë M.H. Është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivar, ku pas dhënjes së ndihmës mjeksore është lëshuar për kurim shtëpijak.
Punohet në zbardhjen e të gjitha detajeve lidhur me rastin.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share