Main Menu

FOTOT që dëshmojnë mashtrimet e njerëzve në rrjetet sociale

Gazetari dhe kolumnisti i famshëm Mike Rokyo dikur tha: “Ka qenë politika ime për të parë internetin jo si një” autostradë informacioni “, por si një azil elektronik i mbushur me fanatizëm”.

Dhe kjo ishte kur media sociale nuk ishte lindur akoma. Sot kur shohim njerëz në internet, kuptojmë se në një mënyrë apo në tjetrën ai po deklaronte të vërtetën.

Përmes disa imazheve kërkohet që njerëzit të mos bien pre e mashtrimeve të disa njerëzve në këtë botë virtuale.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share