Main Menu

Beluli para ndeshjes me Korabin: Pikët do të ngelin në Gostivar

Një prej futbollistëve më të mirë të Genc Kalemler, Maliq Beluli, ka shpalosur pritjet e tij para ndeshjes me Korabin, të shtunën, në kuadrin e javës së pestë të LDFM-së, në Gostivar.

“Në këtë ndeshje pritshmëritë janë që të dalim në terren dhe të japim maksimumin nga vetja, ashtu sic kemi bërë gjithmone dhe në fund të ndeshjes tre pikët të ngelin në Gostivar”, deklaroi Beluli, I cili shtoi se në ndeshjen e fundit kundër Labunishtës nuk kanë pasur aspak fat.

“Po fati mund të them që ka qenë me ne, përvec ndeshjes së fundit në Labunishtë ku fati na ktheu shpinën”, shtoi Beluli.

Pas katër javësh të zhvilluara, Genc Kalemler gjendet në vendin e katër me shtatë pikë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share