Main Menu

In Memoriam: Ndërron jetë veterania e arsimit Vafire Sejfuli

Ajo u lind me 23 mars 1948 dhe ishte femra e parë në këtë rajon, që hoqi ferexhenë dhe i tha jo paditurisë, duke iu përkushtuar arsimimit të fëmijëve.

Dëshmi për punën e saj vetëmohuese, janë gjeneratat e tëra të nxënësve që u edukuan dhe u arsimuan nga Vafire Sejfuli dhe u kthyen në mjekët, profesorët, inxhinierët dhe biznesmenët e ardhshëm.

Varrimi i të ndjerës bëhet neser ne ora 13.00 në varrezat e Banjicës në Gostivar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share