Main Menu

Mickoski: Nëse lideri nuk bie në dy gjunjë përpara ndjekësve të tij, atëherë ai nuk e meriton besimin e tyre

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, sot nga marshi protestues në Shtip e ka kritikuar pushtetin për Marrëveshjen me Greqinë dhe ka porositur qytetarët se kanë të drejta në luftë deri në frymën e fundit, njofton Portalb.mk.

“Thonë se asnjëherë nuk duhet që ta shohin liderin në dy gjunjë ndjekësit e tij. Por, unë kam përgjigje: Nëse kryetari dhe lideri nuk bie në dy gjunjë përpara ndjekësve të tij, atëherë ai nuk e e meriton besimin e tyre. Qëndroj pranë jush si mik dhe njeri i shqetësuar për të njëjtat çështje. Nuk guxojmë të kemi fshehtësi mes vete, por zemra të hapura dhe qëllime të mira. Formojnë komision që ta revidojnë historinë. Zbatojnë dispozitë të Marrëveshjes i cili për momentin nuk është në fuqi, vetëm që t’i pëlqejë Ciprasit dhe Koxiasit”, tha Mickoski.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share