Main Menu

Shoqata “Artal” do të organizojë koncert në Gostivar

Shoqata “Artal” nga Tetova, në kuadër të Valës së re Kulturore do të organizojë koncert në Gostivar.

Koncerti do të mbahet më 17 shtator, në Qendrën për Kulturë “Asnom” në Gostivar, me fillim prej ora 19:00.

Në të do të marrin pjesë: Shkëlzen Pajaziti – violinë, Dajana Malollari – kanto, Jetmir Mehmedi – kitarë dhe Shkëlzen Baftiari – piano.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share