Main Menu

Çdo gjë e ka një moshë… çfarë s’duhet të bëni kurrsesi pas moshës 45 vjeç

Nga ‘selfie’-t dhe xhinset, te truku dhe tatuazhet, çdo gjë e ka një moshë…

Në detin e gjerë të dekalogëve të elegancës, mirëqenies dhe respektit të shfrenuar, i fundit sipas radhës është ajo që paraqet faqja “Retiresavvy”, e cila jep këshilla për kursimet pensionale. Sipas rregullave të hartuara në një sondazh, pas 45 vjetësh (data fatale e zgjedhur për plakjen) ju duhet të mos shkoni në disko, nëpër festivale të tilla si muzikë Coachella dhe të jeni të vetëdijshëm për t’u informuar rreth teknologjive të reja.

Ndalimet dhe kufizimet pastaj, bëhen sipas moshës: për shembull, pas moshës 35 vjeç, ndalohet kryerja e ‘selfie’-eve apo tatuazheve.

Ja 11 gjëra që nuk duhet të bëni pas kësaj moshe, edhe pse në këtë rast kritikat dhe komentet janë të padiskutueshme.

1.Mos bëni ‘selfie’ pas moshës 35 vjeç (Kim Kardashian me Naomi Campbell)

2.Vishni xhinse të ngushta pas moshës 45 vjeç

3.Bëni tatuazh pas moshës 38 vjeç (Pamela Anderson)

4.Pas moshës 45 vjeç mbani veshur perizona (siç bën Madona)

5.Pas moshës 45 vjeç teprojeni me trukun

6.Shkoni në diskotekë pas moshës 44 vjeç. Dhe pas 45, duhet t’i themi lamtumirë edhe Festivaleve Muzikore

7.Mbani flokë të gjatë pas moshës 45 vjeç (Cher, 70 vjeç)

8.Mbani veshur funde para së gjithash të shkurtër (Melanie Grifith, 59 vjeçe)

9.Përditësohuni me teknologjinë pas moshës 40 vjeç (rregull që vlen në përputhje me kohën që ikën)

10.Vishni fustave që i lënë krahët jshtë pas moshës 46 vjeçe

11.Mos e teproni me kirugjinë estetike pas moshës 48 vjeç (por kjo vlen për të gjitha moshat (Meg Ryan)/shqip.ak

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share