20 ndryshime të thjeshta mes meshkujve dhe femrave

Janë disa ilustrime ku tregojnë qartë steriotipet mes gjinive.

Ne vendosëm të ndanim disa nga të cilat reflektojnë qartë ndryshimet mes femrës dhe mashkullit siç interpretohen nga shoqëria ku bëjmë pjesë shumë herë më mirë se një libër psikologjie.

Reflektimi në pasqyrë

pasyqre

Një bisede telefonike

telefon

Kur shkon me pushime

pushime

Lidhjet seksuale

seksuale

Femra ideale VS mashkulli ideal

ideal

Prioritet në lidhje

prioritet

Mjetet që nuk dimë si përdoren

perdoren

Arma më e fortë

arma

Mashkulli i kohëve të sotme VS gruaja shtëpiake

18955-10-850-a542d8629a-1484634069

Sfida

19855-9-850-a542d8629a-1484634069

Punët e shtëpisë

19755-7-850-a542d8629a-1484634069

Një mashkull i çuditshëm VS një femër e zakonshme

19455-2-850-a542d8629a-1484634069

Revista meshkujsh VS revista femrash

19705-6-850-a542d8629a-1484634069

Një beqar i dëshirueshëm VS një femër e përdalë

19605-5-850-a542d8629a-1484634069

Një pamje e tmerrshme VS një pamje epshndjellëse

19555-4-850-a542d8629a-1484634069

Një pervers VS një femër e emancipuar

19505-3-850-a542d8629a-1484634069

Heshtja

19355-18-850-a542d8629a-1484634069

Kur kërkon të arrish në destinacion

19405-19-850-a542d8629a-1484634069

Jemi kaq ndryshe, por përsëri qëndrojmë bashkë

18905-1-850-a542d8629a-1484634069

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share