Main Menu

Si ta largoni mykun nga shtëpia

Myku është “një vrasës i heshtur” për organizmin tonë, i dëmshëm për sistemin nervor dhe për sistemin imunitar në përgjithësi.

Për shëndetin dhe pastërtinë tuaj, përdorni sodën e bukës për largimin e mykut nga hapësirat e shtëpisë. Kjo është një mënyrë efektive për të hequr mykun.

Mund ta përdorni atë të kombinuar me uthull ose vetëm me ujë. Pasi e keni aplikuar në zonën ku doni të hiqni mykun, fshijeni me një peshqir.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share