Main Menu

Rrihen mes veti dy familje në Gostivar, tetë të lënduar

Më datë 07.08.2018 në ora 22.00, në lagjen ,,Fazanerija 2,, në Gostivar, ka ardhur deri te një sulm fizikë në mes të dy grupeve njerëzish, edhe atë në njërën anë familja e personit I.P. dhe shokët e tij dhe në anën tjetër, famila e A.B dhe shokët e tij.

Në këtë grindje, janë përdorur mjete të ndryshme të forta nga të dyja anët, ku lëndime trupore kanë marur; personi B.E. (33) nga Tetova, I.B.(27) nga Gostivari, A.B.(34) nga Gostivari, E.P.(32) nga Gostivari, E.P.(22) nga Gostivari, M.P.(49) nga Gostivari, dhe E.H. (18) nga Gostivari.

Deri sa lëndime të rënda trupore, ka marur personi B.F. (26) nga fshati Tearcë e Tetovës, i cili pasë dhënjes së ndihmës mjeksore në Spitalin e Gostivarit, për shkakë të lëndimeve serioze, është transferuar në Kompleksin klinik ,,Nënë Tereza,, në Shkup.

Meren të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share