Main Menu

“Gjysmë njeri, gjysmë qen”: Një burrë mbetet i tmerruar pasi takon bishën misterioze në mes të një pylli

Scott Carpenter ishte gjendur në pyjet e Tennessee, SHBA, kur ndjeu se diçka po e shikonte atë.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, i frikësuar dhe i pasigurt se çfarë mund të jetë, ai nxori telefonin e tij për të regjistruar.

Sipas tij, pamjet tregojnë momentin kur një kafshë e panjohur – rreth 2 metra e gjatë – ngrihet mbi këmbët e saj të pasme.

Bisha pastaj afrohet thuajse një metër larg nga burri, para se të vendoste të largohej.

Ai pretendon se bëhet fjalë për një kafshë mitike të quajtur Dogman (Burri-qen).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share