Main Menu

Tre persona nga Tetova janë lënduar në një këmbimzjarr dhe janë dërguar në klinikat e Shkupit

Tre persona janë lënduar në këmbimzjarrin në Tetovë dhe për shkak të seriozitetit të lëndimeve janë dërguar në kompleksin e klinikave “Nëna Terezë” në Shkup.

Dy persona kanë pasur lëndime në abdomen, ndërsa njëri për shkak të lëndimeve të rënda në kokë ndodhet në qendrën për komë në Klinikën për neurokirurgji.

Nga Qendra urgjente për MIA-n deklaruan se dy të lënduarit në abdomen janë operuar dhe janë në gjendje stabile. Ndodhen në Repartin për mjekim intensiv.

 

Share





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share