Main Menu

Ndërpritet qarkullimi në pikën kufitare Bogorodicë

Qarkullimi për automjetet transportuese për hyrje dhe dalje në vendkalimin kufitar Bogorodicë është në ndërprerje.

Arsyeja, siç informon Lidhja Auto-moto e Maqedonisë, është ndërprerja e sistemit të punës së doganës.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share