Main Menu

Njerëzit do të jetojnë deri në 200 vjeç!! Zbulohen disa profeci të reja të Nostradamusit

Pak kohë më parë Dr. Edmond Fourier, një nga kërkuesit më të mëdhenj rreth punës së Nostradamus bëri një zbulim të madh.

Nën një mur guri, pranë Parisit, ai gjeti një kuti të metaltë me dorëshkrime të një seri profecish të Nostradamusit, të panjohura më parë. Ata ishin të shkruara në një letër dhe mbanin titullin “Profecitë e deshifruara të Nostradamus”.

Shumë nga këto profeci siç është shfaqja e Adolf Hitlerit dhe Lufta e Dytë Botërore janë provuar dhe janë vërtetuar.

Libri i ri i gjetur nga studiuesi Fourier përmban qindra profeci të panjohura deri tani. Disa flasin për shpresë, ndërsa disa të tjera për ngjarje horror.

Këtu po rendisim disa prej profecive më të rëndësishme të Nostradomusit.

1-Dallimet mes të gjuhëve do të zhduken. Sipas Nostradamusit, si rezultat i një shpikje, të cilën ai e quan “një pajisje të re ‘, bota do të jetë” siç ishte para Kullës së Babelit “. Shpjegimi i hulumtuesit është se Nostradamus ka menduar për një lloj makine universale te përkthimit, ndoshta një kompjuter. Profeti thotë se ky zbulim do të çojë së shpejti në zhdukjen e kombeve.

2-Ekonomia botërore do të bjerë në krizë të thellë. Dielli do të sigurojë të gjithë energjinë. Burimet aktuale të energjisë do të zëvendësohet nga një fuqi e lire dhe qe gjendet ne qiell. Nostradamus e quan “Mbreti i Qiellit.” Sipas studiuesit, kjo është në lidhje me një përshkrim të një sateliti që kap energjinë diellore dhe e transmeton atë në Tokë.

3- Njerëzit do të jetojnë 200 vjeç. Do të ketë progres në fushën e mjeksisë gjë që do të sjellë rritjen e viteve të njeriut deri në 200 vjeç. Një njeriu 80-vjeç do të duket si 50 vjeç, thotë profeti.

4- Numri i homoseksualëve do të rritet katër herë. Për shkak të shkaqeve të pashpjegueshme numri i burrave që do të duan burrat do të rritet katër herë, thotë Nostradamus.

5- Metoda e vjetër kineze e shërimit do të zëvendësojë mjekësinë moderne. Shërimi do të vijë nga Lindja, shkruan Profeti. Bazuar në energjinë që transmetojnë duart, kjo metodë do të lejojë shërimin e njerëzve madje do të shërojë edhe sëmundje të tilla si kanceri.

6- Të gjitha taksat do të shfuqizohen. Një revoltë në masë do të çojë në anulimin e përhershëm të taksave. “Njerëzit do të refuzojnë të paguajnë taksat te mbreti”, thotë Nostradamus.

7- Lakuriqësia do të bëhet një çështje e përbashkët, me përmirësimin e kushteve shëndetësore, për shkak të disa gjeneve të mira, populli do të jetë i kënaqur me trupin e tij dhe publiku do të pranojë gradualisht lakuriqësine.

8- Rrezatimi do të djegë tokën. “Mbreterit do të vjedhin pyjet, qielli do të hapet, fushat do të digjen për shkak të ngrohjes,” thotë Nostradamus. Ky është një paralajmërim që tregon se shkatërrimi i pyjeve tropikale do të çojë në carjen e shtresës së ozonit, duke ekspozuar Tokën nga rrezatimi ultravjollcë i dëmshëm.

9- Papa i ardhshëm do të vritet. Një Papë karizmatik do të vritet duke vizituar një vend të huaj, duke shkaktuar sëmundje në mbarë botën. Dr Furierit thotë se karakteri është pasues i Gjon Palit II, sepse Nostradamus përshkruan atë si “i ri”.

10- Fetë zyrtare do të zhduken. Vrasja e Papës do të fillojë një luftë të shenjtë dhe, si rezultat, kishat nuk do të ekzistojnë më, thotë Nostradamus, duke shtuar se njerëzit do të vazhdojnë të luten dhe do të mbajnë besimin e tyre në Zot.

11- Shumica e njerëzve do të largohen nga Toka dhe do të jetojnë ne hon. Gjatë 300 viteve të ardhshme, njerëzit do të kene kolonizuar sistemet e tjera, planetë te tjera. Për shumicën e njerëzve ‘Toka do të bëhet një mit “, parashikon Nostradamus.

12- Fundi i botës do të jetë më 2436. Nostradamusi deklaroi me siguri se historia njerëzimi do të përfundojë më 1 tetor 2436. Ai nuk i tregon mjetet me të cilat njerëzimi do të shkatërrohet, por ai sugjeron se qeniet që ai i quan ‘armiqtë tanë të vjetër’ do të fillojnë një luftë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share