Main Menu

Këta janë 10 smartfonët më të mirë të këtij viti, lista nuk është siç e mendoni ju

Kush prodhon smartfonët më të mirë? iPhone apo Samsung? Kjo është një garë përveç globale ndërmjet gjigantëve të prodhimit edhe ndërmjet njerëzve të thjeshtë që janë përdorues të njërës ose tjetrës kompani.

Çdo vit, kompanitë për prodhimin e smartfonëve, iPhone, Samsung, por edhe Huawei, Sony e të tjerë, prodhojnë smartfonë me teknologji të avancuar për të garuar në treg me njëra-tjetrën.

Sigurisht, me avancimin e teknologjisë edhe çmimet e smartfonëve rriten, por përveç kësaj rritet edhe kualiteti, shpejtësia, hapësira dhe të gjitha performancat e tyre.

Në vitin 2018 në tregun e smartfonëve ka pasur risi të mëdha nga pothuajse të gjithë prodhuesit e tyre, dhe kështu Tech-ET ka përgatitur një video nëpërmjet të cilës pas analizave të performancave të secilit smartfon veç e veç kanë arritur të bëjnë një radhitje të tyre.

Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se cili është smartfoni më i mirë i këtij viti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share