Main Menu

Mashtrohet 65 vjeçari nga Vrapçishti

Gjashtëdhjetë e pesë vjeçari F.M. Nga fshati Vrapçisht i Gostivarit, më 03.07.2018 ka denoncuar mashtrim, të kryer nga ana e dy personave të panjohur. Në parkun në rrugën ,,Major Çede Filipovski,, në Gostivar, rrethë orës 11 e 30 minuta, njëri nga personat i është afruar, dhe është prezantuar se është nga Kosova, ka kërkuar ndihmë që të meren vesht me një person tjetër, gjoja se bëhet fjalë për person nga Dubai, me të cilin paraprakisht kanë pasur aksident trafiku.

Gjatë bisedës, i panjohuri i ka kërkuar para që të blejë nga i huaji një orë dore të arrit, i cili sipas tij ka kushtuar 2000 euro. Atëher F.M. I ka dhënë 300 euro, e ka marur orën, ku gjatë kohë ka pritur që të kthehen dy personat e panjohur, të cilët goja se kanë shkuar të sjellin paisje tjera, ku i njëjti e ka kuptuar se e kanë mashtruar.

Meren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit gjetjen dhe identifikimin e mashtruesve si dhe të gjitha detajeve tjera lidhur me këtë rast.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share