Main Menu

Çiftet që janë të lumtur nuk nxjerrin foto në rrjete sociale?

Jetojmë në një kohë kur për disa njerëz një status apo foto në rrjetet sociale ka më shumë kuptim sesa gjërat që janë duke ndodhur në botën reale. Zakonisht ne vlerësojmë jetën e dikujt bazuar në fotot që shohim në Instagram ose në atë se çfarë shkruajnë ato për veten e tyre dhe pastaj themi se përse gabohemi në gjykime.

E keni menduar ndonjëherë se përse disa njerëz ndajnë shumë pak nga jeta e tyre në rrjetet sociale? Madje kjo ndodh edhe me çiftet e lumtura, të cilët nuk flasin aspak për raportin e tyrë në mediat sociale. Arsyet janë mëse të justifikueshme.

Kur njerëzit janë të lumtur në një raport, ata e jetojnë atë.

Kur gjërat janë duke shkuar mirë në lidhjen e një çifti dhe ato janë të lumtur me njëri-tjetrin nuk bën sens që ato të harxhojnë kohë të postojnë për të tjerët.

Çdo çift që ekspozon problemet e raportit të tyre online nuk do fiton asgjë prej kësaj.

Të zbuloni problemet që ju keni me lidhjen tuaj në mediat sociale është metoda më e keqe për t’i rregulluar ato. Madje kjo do t’i përkeqësonte.

Lumturia e vërtetë është kur raporti është midis jush dhe personit që doni.

Është e kotë t’i tregoni njerëzve sesa të lumtur ju jeni. Kjo lumturi është të kaloni kohë bashkë dhe jo të postoni foto bashkë.

Dhe më e rëndësishmja…

Studimet kanë treguar se ata që nuk përdorin rrjete sociale janë më te lumtur se sa ata që vazhdimisht kalojnë kohë në to. Kjo sepse jetojnë çdo moment dhe nuk e krahasojnë jetën e tyre me të tjerët.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share