Main Menu

Përfundoi faza e grupeve në Kampionatin Botëror Rusia 2018, këto janë çiftet e 1/8 së finales

Me përfundimin e dy ndeshjeve të Grupit G janë mësuar edhe 16 Kombëtaret më të mira në botë.

Uruguai dhe Rusia kanë kaluar tutje nga Grupi A, ndërsa nga Grupi B, Spanja dhe Portugalia.Franca dhe Danimarka lehtësisht kaluan nga Grupi C, ndërsa Kroacia si lider e Argjentina me zor nga grupi D.

Brazili dhe Zvicra nuk patën probleme në Grupin E, ndërsa kualifikimin nga Grupi F e siguruan Suedia dhe Meksika. Belgjika dhe Anglia ecën tutje nga Grupi G dhe Kolumbia e Japonia nga grupi i fundit.

Tani më janë bërë publike edhe çiftet e 1/8 së finales në Kampionatin Botëror.

Më poshtë keni komplet përballjet e 1/8 së finales në Rusia 2018.

Çiftet:

Uruguai – Portugalia

Franca – Argjentina

Rusia – Spanja

Kroacia – Danimarka

Meksika – Brazili

Suedia – Zvicra

Belgjika – Japonia

Kolumbia – Anglia

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share