Main Menu

Atmosferë festive në Turqi

Turqia votoi sot në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare më të rëndësishëm të historisë së saj moderne që prej shpalljes së republikës pothuajse 100 vite më parë.

Presidenti aktual i Turqisë, Recep Tayip Erdogan ka gjetur një mbështetje prej 53,00 për qind të votuesve, ndërsa partia kryesore opozitare CHP ka marrë vetëm 30,6%.

Deri tani janë hapur 94,5% të kutive.

Pothuajse të gjitha qytetet ka kapluar një atmosferë festive,

Kjo është festa në Turqi:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share