Main Menu

Bastiset shtëpia e 29 vjeçarit në Gostivar, gjejnë mariuhanë

Më datë 19.06.2018 në periudhë prej ora 17.00 deri 17 e 40 minuta, në bazë të urdhërit gjyqësorë, nga ana e policisë, është kryer bastisje në shtëpi, dhe hapsirat ndihmëse të 29 vjeçarit E.I. nga Gostivari, ku nga bastisja e kryer është gjetur marihuanë, një peshore digjitale, si dhe një bluajtëse metalike, të cilat me vërtetim janë marur dhe janë dërguar për ekspertizë, ku edhe bastisja ka mbaruar pa asnjë problem, njofton SPB-Tetovë.

Personi E.I. është arestuar nga ana e policisë dhe punohet  në dokumentimin dhe zbardhjen e plotë të rastit, ku edhe do të pasojnë edhe padi adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share