Main Menu

Shkup, shi edhe në autobus

Qytetarët vazhdojnë të sjellin fotografi të ndryshme në rrjetet sociale, të qytetarëve që hasin në vështirësi për shkak të reshjeve të shiut që kapluan edhe sot Shkupin.
Shi binte edhe në autobusët urban kështu që pasagjerët u detyruan t’i hapin ombrellat e tyre dhe të mbrohen nga shiu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share