Main Menu

Xhaferi humb durimin me deputetët

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi është parë shumë nervoz sot gjatë seancës së radhës në dhomën ligjvënëse në vend.

”A mendoni se çka jeni duke bërë, apo jo? Jam i detyruar që të ju them prej mikrofonit! Hyni dhe dilni si doni ju! Nëse nuk doni të rrini ulur këtu, jepni dorëheqje dhe le të vijnë tjerë të ulen këtu në vendin tuaj!” tha mes tjerash Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë.

Përndryshe, në rend dite sot ishte Raporti i BE-së, Raporti i Këshillit gjyqësor për vitin 2017, Ligji për barërat dhe Ligji për doganat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share